RTV forum PL | NewsGroups PL

TI na Firefox

NOWY TEMAT

elektroda NewsGroups Forum Index - Elektronika Polska - TI na Firefox

Guest

Mon Feb 17, 2020 4:56 pm   



Nie działa mi strona TI na ognistym lisie. Na Google Chrome wszystko jest OK. Też tak macie? Jak temu zaradzić?

Paweł Pawłowicz
Guest

Mon Feb 17, 2020 7:40 pm   



W dniu 17.02.2020 o 15:56, stchebel_at_gmail.com pisze:
Quote:
Nie działa mi strona TI na ognistym lisie. Na Google Chrome wszystko jest OK. Też tak macie? Jak temu zaradzić?

SOA#1

P.P.

Nife Sima
Guest

Mon Feb 17, 2020 8:57 pm   



On 17.02.2020 15:56, stchebel_at_gmail.com wrote:
Quote:
Nie działa mi strona TI na ognistym lisie. Na Google Chrome wszystko jest OK. Też tak macie? Jak temu zaradzić?

Jakie¶ błędy wypisywane s± w konsoli webowej? (Ctrl-Shift-I). Może co¶

Ci się uda wygooglować..

pz

Adam Schodowy
Guest

Wed Feb 19, 2020 1:33 am   



"Nife Sima" <gorplop_at_sdf.org> wrote in message
news:r2er6o$8a0$1_at_dont-email.me...
Quote:
On 17.02.2020 15:56, stchebel_at_gmail.com wrote:
Nie działa mi strona TI na ognistym lisie. Na Google Chrome wszystko jest
OK. Też tak macie? Jak temu zaradzić?

a obczaj gumtree
certyfikat ssl im się zdezaktualizował albo czy co¶ i efekt analogiczny. a
chromowi - nie przeszkadza
ale sprawdĽ czy sam masz dobrze stawiony zegar i datę

ale http bez s pod ff ¶miga
http://www.ti.com/

elektroda NewsGroups Forum Index - Elektronika Polska - TI na Firefox

NOWY TEMAT

Regulamin - Zasady uzytkowania Polityka prywatnosci Kontakt RTV map News map